Theaterkrant over Horrible Homeless Man

‘Deze multidisciplinaire voorstelling is onderdeel van een onderzoek naar angst, dat theatermaker Ruud Horrichs (1983), naar eigen zeggen gedreven door zijn eigen angsten, voert. Met zijn prille collectief De Eenzamen en schrijver A.H.J. Dautzenberg heeft hij met dit sereen openende, maar gaandeweg angstaanjagender ingevulde stuk een treffende plaats van handeling en een interessant personage gecreĆ«erd om dat thema uit te diepen. Het heldere toneelbeeld is van Sara Bomans. De flarden film, regelmatig beklemmend op een manier die de katholieke lage landen mengt met het bizarre onheil van David Lynch, zijn gemaakt door Diren Agbaba. Het spel van Stijn Vervoort is sober, zijn interactie met de personages op film vanzelfsprekend.’ Klik hier voor de volledige recensie.