Wie zoet is – boekpresentatie

!cid_image004_png@01D0E4C3

Uitnodiging
Op 22 september verschijnt Wie zoet is, de nieuwe roman van A.H.J. Dautzenberg. U bent van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie op dinsdag 22 september om 17.00 uur in het tuinhuis van Uitgeverij Atlas Contact, Prinsengracht 915 te Amsterdam. Na een welkomstwoord van hoofdredacteur Sander Blom zal P.F. Thomése de aanwezigen toespreken. In verband met de voorbereidingen verzoeken wij u ons te laten weten of u aanwezig zult zijn.
A.H.J. Dautzenberg en Uitgeverij Atlas Contact zien ernaar uit u de 22e te mogen begroeten!

Over Wie zoet is:
Een man van middelbare leeftijd doorkruist het hele land. Hij neemt interviews af en plaatst die op zijn weblog. Wat hem precies beweegt, blijft lang onduidelijk. Uiteindelijk resteert er maar één vraag: is hij een dader of een slachtoffer?

Met Wie zoet is schreef A.H.J. Dautzenberg een beklemmende roman over eenzaamheid, pijn en verlossing. Het werk roept herinneringen op aan de naturalistische klassiekers van Marcellus Emants, J. van Oudshoorn en Louis Couperus.

A.H.J. Dautzenberg (Heerlen, 1967) debuteerde in 2010 met de verhalenbundel Vogels met zwarte poten kun je niet vreten. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse letteren. Dautzenberg schrijft romans, verhalen, essays, gedichten en toneel (op 13 september gaat Horrible Homeless Man in première). Zijn werk werd genomineerd voor verschillende literaire prijzen.