U i t n o d i g i n g
Op 23 januari verschijnt En dan komen de foto’s, de nieuwe verhalenbundel van A.H.J. Dautzenberg.

U bent van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie op donderdag 23 januari bij Athenaeum Boekhandel aan het Spui in Amsterdam. U bent welkom vanaf 17.30 uur.

Na welkomstwoorden van Mark Schaap van Athenaeum en redacteur Sander Blom zal Reve- en Dautzenberg-kenner Nop Maas het woord nemen. Tot slot zal dichter Menno Wigman samen met Dautzenberg een van de verhalen uit En dan komen de foto’s voordragen.

In verband met de voorbereidingen verzoeken wij u ons te laten weten of u aanwezig zult zijn via prfictie@atlascontact.nl.

A.H.J. Dautzenberg, Athenaeum Boekhandel en Uitgeverij Atlas Contact zien ernaar uit u de 23e te mogen begroeten!

En dan komen de foto’s is een lofzang op de fantasie en tegelijkertijd een ode aan het menselijk tekort. In veertig nieuwe verhalen neemt Dautzenberg de lezer mee op reis, een avontuurlijke tocht langs plekken waar hij nooit is geweest. Daarnaast eert hij het werk van literaire helden als Marcellus Emants, Gerard Reve en J.M.H. Berckmans.

A.H.J. Dautzenberg debuteerde in 2010 met de verhalenbundel Vogels met zwarte poten kun je niet vreten. Daarna volgden de romans Samaritaan (2011, nominatie AKO Literatuurprijs) en Extra tijd (2012) en de pamfletten Rock-€-Roll (2011) en Rafelranden van de moraal (2013).
De unieke stem van Dautzenberg wordt geprezen door pers en publiek. Hij is initiatiefnemer van de Quiet 500, een project om (stille) armoede in Nederland te bestrijden.