Beste mensen van Debat op 2,
Naar aanleiding van de uitzending van afgelopen zaterdag waaraan ik deelnam, krijg ik indirect nu al de tweede bedreiging binnen van Henk Bres – en inmiddels een derde.
Laten we het eens bij de feiten houden. Ik zei in het debat (in reactie op een door jullie in de uitzending uitgezonden quote van Bres) dat
– Henk Bres een strafblad heeft
– Henk Bres een seksclub heeft gerund
– Henk Bres een pornoprogramma presenteert
Drie feiten die waar zijn. In mijn ogen hanteert hij dus een dubbele moraal.
Voor hem is dat aanleiding om mij te bedreigen, terwijl hij al die drie ‘antecedenten’ zelf heeft gerealiseerd.
Ik had er tijdens het debat ook nog op kunnen wijzen dat Bres in Knevel en Van den Brink onlangs over meisjes van 13 en 14 zei dat die er vaak best lekker uitzien.
En dat de gastheren daar niks over zeiden (!)
Ook in de uitzending van zaterdag lieten de christenen (in het bijzonder CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt) het afweten. Een mevrouw noemde pedofielen ‘ongedierte dat vernietigd moet worden’. Ik riep Omtzigt op om te reageren. Stilte…
Even later was ze het eens met mijn ironische voorstel om pedofielen een gele P op de jas te naaien en in een kamp te stoppen. Opnieuw geen reactie van Omtzigt, ondanks opnieuw mijn verzoek om haar te corrigeren.
Uiteraard pleitte ze verderop in de uitzending voor de doodstraf.
Hoe komt het toch dat christenen (CDA, NCRV) dit laten gebeuren? Zijn ze het misschien stiekem met de ideeën eens?
Voor de duidelijkheid, ook ik strijd met mijn acties tegen kindermisbruik. Ik kies alleen voor een andere weg, niet voor een heksenjacht.
Op alle doodsbedreigingen die ik ontving heb ik rustig, begripvol gereageerd.
Dat zal ik blijven doen. Ik geloof, misschien ben ik naïef, in dialoog.
Desalniettemin ga ik ervan uit dat jullie actie ondernemen tegen Henk Bres.
Vriendelijke groet,
A.H.J. Dautzenberg

PS. De eerste ‘bedreiging’:
http://henkiebres.hyves.nl/wiewatwaar/504536191/-NVc/?pageid=33NOE760PUAS8OS84

Ik zit mijn eigen nog steeds te irriteren aan die Anton Dautzenberg (columnmist van de Volkskrant) die zaterdagavond te gast was bij het programma Debat op 2 die mij daar toch een beetje aan het neersabelen was niet te geloven. Hij is zelfs lid geworden van pedofielenvereniging “Martijn” en heeft al heel wat lelijke dingen over mij geschreven….ik weet dat ik het netjes mot houden maar ik ben verdomd pissig op die zieke geest want je kan ook te ver gaan natuurlijk. Hij mag blij zijn dat ik ver boven hem sta want anders had hij opzeker geweten hoe de Kerstboom er dit jaar had uitgezien in het Rodekruis ziekenhuis. Maar ik zeg maar zo dat hij moet nu maar eens kappen met dingen te schrijven en vertellen die mij vervelen ander motte we eens gaan praten met hem…..bbrrr….mot er effe niet aandenken. Zo ik ben het weer kwijt en we gaan hopen op een goed debat aanstaande dinsdag in de Tweede Kamer en ik reken op een verbod van pedofielenvereniging “Martijn”…..YES!!!!