Kortrijk, Leeuwarden

A.H.J. Dautzenberg is op zondagmorgen 17 november te gast in Het Penhuis in Kortrijk. Een week later treedt hij drie keer op tijdens Explore The North in Leeuwarden; hij verzorgt de openingsrede van het festival, gaat met Rob van Essen in gesprek over zijn roman...

Lees meer

Dautzenberg, Storm en DeSire

De schrijvers A.H.J. Dautzenberg en Arie Storm presenteren op zaterdagmiddag 9 november hun nieuwe roman in muziekcentrum Paradox. Speciale gast is Ricky DeSire, de zelfverklaarde Koning van de Nederlandstalige Rock & Roll. De Rotterdammer bouwt al bijna veertig...

Lees meer

Daglicht

Diederik Stapel en A.H.J. Dautzenberg geven zaterdagnacht 28 september een 'nachtcollege' in de Verkadefabriek in Den Bosch, ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het cultuurpaleis. Ze presenteren films die het daglicht niet meer kunnen verdragen.

Lees meer

De achterkant van

A.H.J. Dautzenberg en Diederik Stapel schreven een toneeltekst voor het Zuidelijk Toneel. De adaptatie gaat op zaterdag 7 september in première in Theaters Tilburg. Klik hier voor de volledige speellijst.

Lees meer

Inauguratie

Op zondag 25 augustus wordt A.H.J. Dautzenberg geïnaugureerd als stadsdichter van Tilburg. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

De Tao van de T

A.H.J. Dautzenberg wordt de nieuwe stadsdichter van Tilburg. Hij zal die functie twee jaar vervullen. De titel van het experiment: De Tao van de T. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Archief