De achterkant van

A.H.J. Dautzenberg en Diederik Stapel schreven een toneeltekst voor het Zuidelijk Toneel. De adaptatie gaat op zaterdag 7 september in première in Theaters Tilburg. Klik hier voor de volledige speellijst.

Lees meer

Inauguratie

Op zondag 25 augustus wordt A.H.J. Dautzenberg geïnaugureerd als stadsdichter van Tilburg. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

De Tao van de T

A.H.J. Dautzenberg wordt de nieuwe stadsdichter van Tilburg. Hij zal die functie twee jaar vervullen. De titel van het experiment: De Tao van de T. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Innerlijke stem, lange neus

Een recensie in Awater, van Rob Schouten:Ooit schreef Jan Hanlo het gedicht ‘De Mus’: ‘Tjielp tjielp – tjielp tjielp tjielp’ enzovoort. Het is natuurlijk niet verboden maar wel onraadzaam zoiets na te doen en toch is het ongeveer dát wat A.H.J. Dautzenberg, onverveerd...

Lees meer

Bookstore Day

A.H.J. Dautzenberg is op Bookstore Day, zaterdag 25 mei, te gast bij Boekhandel Krings in Sittard. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer

Hoon en lof

Twee recente recensies:Meander:Met Niet het krassen van de kraai heeft Anton Dautzenberg een jaloersmakende bundel uitgebracht. Hij kreeg van de uitgever alle ruimte om de bundel tot in de perfectie vorm te geven. [...] Heeft dit ook tot interessante poezie geleid?...

Lees meer

Archief